A természetes mellnagyobbítás

A Pueraria Mirifica több száz éve használatos a thai népi gyógyászatban. A nők számára javasolt gyógynövény. Az izomfájdalmak csillapítása és a menstruációs, menopauzás problémák kezelése mellett serkenti a hajnövekedést a mellett feszesebbé, formásabbá varázsolja. Hívj : +36 1 999 8527

Friss topikok

Archívum

 

A legtöbb nőt foglalkoztatja az öregedés, és szeretné tudni, mit tehetne ellene. Szeretné, ha bőre feszesebb lenne, a ráncai kisimulnának, a haja erős és dús lenne, nem is beszélve a többi, hormonok által irányított testi változásokról, állapotokról. Az ösztrogén nevű női nemi hormon felelős többek között a petefészek működéséért, a menstruációs ciklusért, felkészíti a női testet a szerelmi aktusra és a terhességre is.

Az ösztrogén véd a csontritkulás és az érredszeri megbetegedések ellen, és felelős a fiatalos vonásokért, a rugalmas bőrért. Megfelelő mennyiségű ösztrogén hiányában több szabadgyök képződik, így a sejtszintű öregedés felgyorsul. A női reprodukciós rendszer működésének leállása a menstruáció megszűnését jelenti, ami általában 45-50 éves korban következik be. A női test az ösztrogénszint csökkenése miatt drámai változásokon megy keresztül: az egész szervezet működése lassul az immunrendszer gyengülésével párhuzamosan.

Az ösztrogén, amely biztosította a fiatalságot, fogamzást, védte a szívet, hiányozni fog. A menopauzában lévő nőket fizikailag és lelkileg is megviseli a folyamat. A Pueraria Mirificát tartalmazó készítmények minden, a csökkent ösztrogéntermeléssel összefüggő problémára segítséget nyújtanak természetes módon, mellékhatások nélkül.

A fitoösztrogének az emberi ösztrogén hatásait utánzó, természetben előforduló növényi vegyületek, melyek a sejtmembránon található ösztrogén receptorokhoz kapcsolódva fejtik ki hatásukat. Megtalálhatóak számos növényben, táplálékban kis koncentrációban. Mivel a fitoösztrogének gyengébben kötődnek az ösztrogénnél, ezért csak az ösztrogén által nem használt, szabad receptorokhoz tudnak kötődni. Ennek következtében jön létre egy átfogó ösztrogénszerű hatásrendszer, amiből épp csak az ösztrogén káros mellékhatásai hiányoznak.

Túladagolni nem lehet, egyszerűen pótolja a hiányt ott, ahol az valóban jelen van. Számos kutatás bizonyította, hogy a fitoösztrogén fogyasztásnak jótékony hatása lehet az emberi egészségre. A nagy mennyiségeket fogyasztó populációknál ritkábban fordul elő mellrák, csontritkulás és kevésbé kellemetlen menopauzális tünetekkel kell megküzdeniük.


 

Címkék: egészség életmód thaiföld mellnagyobbítás étrendkiegészítő gyógynövény őszülés menopauza fitoösztrogén pueraira mirifica

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://puerairamirifica.blog.hu/api/trackback/id/tr762469483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása